Alivanca bucovineana

de cccris in Prajituri, 8 Feb 2010 | 24966 vizualizari

 

Tot cautind inspiratie prin niste reviste mai vechi am gasit aceasta prajitura. Simpla, rapida si delicioasa.

 

INGREDIENTE

  • 500g brinza de vaci
  • 3 oua
  • 4 linguri zahar
  • 4 linguri faina alba
  • 4 linguri malai
  • 4 linguri smintina
  • 1/2 lingurita bicarbonat
  • 1/2 lingurita sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Alivanca bucovineana:

Se amesteca toate bine de tot, se toarna intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina, se lasa la cuptor 40-50min, la foc potrivit.

Mai simplu de atit... nu stiu ce poate fi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Alivanca bucovineana" nu uita sa-i faci un review.
 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Desert pandispan cu afine si mure